Благодарение на нашата блиска соработка со клиентите и монтажерските куќи имавме можност да испорачаме разновидна опрема од нашиот асортиман на следниве објекти:


Комерцијална банка - Куманово
Салон за автомобили KIA
Салон за автомобили DAIHATSU
Салон за автомобили BMW
Салон за мебел ДОМА МЕБЕЛ
Станбен објект ЛЕНИНОВА 33 А
Бизнис центар УНИОР
Месна индустрија УКА КОМЕРЦ
Битолска млекара - Битола
Резиденцијален објект ВОДНО
А.Д. Топлификација - Скопје
МИТТАЛ - Скопје
МАК СТИЛ - Скопје
Резиденцијален објект TOYFOR - Бардовци
Резиденцијален објект - Бардовци
Станбен објект 9 ти МАЈ
Станбен Комплекс Роза Луксембург
Ресторан - МЕДИТЕРАНЕО
Хотел ВИП ТУРС - Скопје
Македонски пости
Министерство за образование и наука
Резиденцијален објект - ТРНОДОЛ
УСТАВЕН СУД
МУЗЕЈ НА ВМРО
Станбен објект Зелезницка
Принцес Цасино - Гевгелија
Универзитет Гоце Делцев - Штип
Станбен објект Вера Јоцик
Станбен Објект Анастас Митрев
Станбен Објект Венјамин Мандзуковски