АКТУЕЛНОСТИ

Image

Галијата на Воденица-СкопјеВентил Трејд Интернационал е изведувач на "Галијата Воденица-Скопје" Според проектот, бродот е лоциран на реката Вардар во строгиот центар на градот, и ќе биде хотел со четири ѕвезди. Тој е на три ката, и во него се предвидени да има 16 соби, два апартмана и ресторан. Долг е 35 и широк 16 метри.
Image

Хотел "MARRIOTT"-СКОПЈЕВо изградбата на првиот брендиран хотел во Скопје ''HOTEL MARRIOTT" ,Вентил Трејд Интернационал ја зазема улогата на изведувач, што подразбира испорака и изведба на системот за греење ,ладење ,како и машински сали на истоимениот . " HOTEL MARRIOTT" , е првиот хотел во Скопје, со интернационално управување. Се гради на површина од 20.000 метри квадратни, и во него се предвидени 180 соби, 16 луксузни апартмани и еден претседателски апартман, два ланч бара, спа центар и градина на највисокиот кат. Внатрешноста ќе биде во модерен луксузен стил, додека во изведбата на надворешниот изглед ќе се запази историскиот изглед.
  • Страна: 1

МЕНИ