РЕФЕРЕНЦИ

За Нас

“ Вентил Трејд Интернационал” е основана 1999 година како подружница на реномираната Словенечка  фирма "ИКА" ,која работи уште од 1987 година.
Во текот на годините совршенството е еднинствената цел кон која се стремиме .
Со цел да ги задоволиме потребите на нашите клиенти континуирано работиме
кон најдоброто преку системот на потврда на квалитетот, што ни го донесе ISO 9001 Сертификатот ,како и долгогодишните соработки со светските  познати брендови:

  • BOSCH , GRUNDFOS, POLIX, GIACOMINI, TA IMI HYDRONICS, RAGALL, EURO HEAT, L'ISOLANTE K-FLEX, BPS CLIMA, IBP BANNINGER, AQUASYSTEM ...и многу други.

 

 

 

МЕНИ