Контакт

Испратете порака

Ви благодариме на довербата. На вашата порака ќе одговориме во нај кус временски период

Контакт информации

Адреса

Улица Борис Трајковски ББ Пинтија

1000 Скопје Македонија

Електронска пошта

info@ventiltrade.com.mk

Телефон

02 2700-210 / 02 2700-173

Поважни контакти

Генерален директор

ngligorov@ventiltrade.com.mk

Технички директор

info@ventiltrade.com.mk

Продажба

design@ventiltrade.com.mk
info@ventiltrade.com.mk

МЕНИ