ПРОИЗВОДИ

БАКАРЕН ФИТИНГ

 

                       Бакарниот фитинг  е присутен  многу години на нашиот пазар, и сеуште е главен производ во капиларното поврзување на бакарните цевки.Неговата примена  се наоѓа во централното греење,гасните инсталации,системите за вода за пиење и техничката вода ,како и во многу други слични системи. Благодарение на својата издржливост,флексибилност, практичноста и отпорност на надворешните        влијанија,вградениот фитинг може да трае со децении. Производите се во различни форми и големини, кои успешно ги решаваат  повеќето од проблематичните ситуации.

 

Изберете под категорија
Изберете бренд
Избрете под категорија на производ или бренд за да ги погледнете производите.