НАШИ ПАРТНЕРИ

K-FLEX

Image

                        Во 1989 година, е осована L'ISOLANTE К-FLEX  прва фабрика за производство на флексибилна еластомер пена за изолација материјали во Roncello, Италија – провинција на  Милано. Компанијата е основана од страна на Амадео Спинели, сегашниот претседател и сопственик, кои имале претходно искуство во индустријата за производство на гума. Првично, компанијата започна со само 35 вработени.L'ISOLANTE К-FLEX брзо да се втемелува на пазарот . Во 1993 година, К-FLEXи се шири и во другите европски пазари со отворање на канцеларии во Франција и во Шпанија (Мадрид и Барселона во 1995 и 1998 година),потоа во: Кина,Турција,САД,Русија,Индија,Малезија,Германија,Скандинавија,Полска,Б.Британија,Романија и др.

 

GRUNDFOS

Image

                               Grundfos е глобален лидер во напреднитe  решенија за пумпи и главните трендови во водната технологија. Тие  придонесуваат  за глобалната  одржливост преку развивањето  на технологиите кои го пордобруваат квалитетот на животот, Спроведувањето на одржливоста и одговорноста го чинат Grundfos значајна активност со кој луѓето од целиот свет се приближуваат кон посакуванате цели.Се состои од група на бизнис принципи,како мисија,визија и вредности,јасно формулирани правила и  бизнис стратегија и организација за глобалната имплиментација на нивната стратегија. 

ТА IMI HYDRONICS

Image

                     Ta Imi Hydronics  e лидер во индустријата на зелени решенија за внатрешната  контрола на климите , а притоа  обезбедувајќи  ги  перформансита  на квалитетoт на производите и услугате за поефикасна заштитата и контрола на системите за греење и климатизација.Од 2011 година ТА Hydronics продолжуваат под името  IMI HYDRONICS ENGINEERING .

EURO HEAT

Image

                     

                          Euro Heat  е основана во 1995 година. Основна  нивна  дејност е производство на плочаесто-раздвоиви ,лемени и добошасти разменувачи на топлина.Комплексната организација на бизнисот,модерното производство со строго дефинирани технолошки процеси,користењето на најквалитетните материјали,континуирано подобрување на технологијата деталната контрола на готовите производи ги направи лидери во југоисточниот дел на Европа.Добивање на сертификат  ISO 9000: 2008 ,сертификат за рускиот пазар GOST-Р и CE ознаката за сообразност на производот со стандардите  на Европската Унија го потврдува нивниот квалитетот на производите и  нивното место во глобалниот пазар.

BPS CLIMA

Image

                  BPS Clima  е основана во 1968  година,  во почетокот   беше вклученa во производство на канали за воздух и термо-хидрауличен системи  за инсталација, со мало производство  на клима уреди и апарати за загревање. За неколку години BPS CLIMA,се издига на повисоко работно ниво со производство на  горилници  и клима греалки. Сето ова резултира со добивање на  значајни меѓународни признанија, депозит патенти, хомологацијаод   неколку министерства, "CE" бренд од независна надворешна организација (GIORDANO INSTITUTE -  AFNOR - IMQ - CERTIGAZ),како и нивното вистинско  присуство во 40 различни земји односно  85% од  нивното производство е наменето за извоз преку дистрибутерите и агентите во главните меѓународни  парзари.

 

  • Страна: 1  2  3  4

МЕНИ