НАШИ ПАРТНЕРИ

Polix

Image

        

        Историјата  на претпријатието "POLIX" од “Ziri“ започнува  од далечнатa1965 година.Во текот на децениите ,малата производна компанија  прерасна во интернационална компанија која произведува цевки под свој бренд  POLIX,како и индустриски вентили кои се дизајнирани со иновативен пистап и научо знаење и технологија.Kако резултат на напорната работа и традиција имаат добиено сертификат за:

признавање на квалитетот, со кој се потврдува дека наивните  производи се изработени по светски стандарди;

-DVGW сертификат, со кој се  гарантира висок квалитет на инсталацијата  вo системите
- ISO 9001-2000 како и
-здобивање со Директивата за воспоставување согласност со Европската директива Опрема под притисок 97/23 / ЕЗ modulo H (целосна гаранција за квалитет).

 

BOSCH

Image

                        Bosch Industriekessel и Bosch KWK Systeme се дел од глобално активнaта Bosch група. Овие две компании, кои заедно   го сочинуваат големиот  погон    ,(   деловниот простор  за термотехника дивизија Bosch)  нудат  енергетски  eфикасни  системски  решенија, способени  за задоволување на буквално секој   клиентски  услов.Пред средината на 2012 година компаниите своите  производи ги продаваат на пазарот под бренд имињата Loos и Kohler & Ziegler бренд , но сега се обединети нивните предности и работат како Bosch.

GIACOMINI

Image

                           Приказната  за  компанијата започнува  во San Maurizio d'Opaglio во провинцијата Новар во 1951  година, кога  Алберто  Giacomini  почнал  да  ги  произведува   малите  месинг  компоненти  сo со користење   на  струг.    Неколку години  подоцна, компанијата   врши  преселбана 1500 м2  во сеуште истоиментата  област  во  San Maurizie d'Opaglio, a денес веќе на 130.000 m². Овој момент го означува почетокот на  постојаната  патека на раст на производството на арматура за греење во светски рамки ,управувано  од  страна на  развој  на  нивните  иновативни  производи и системи,заедно со инстиктивната желба за  освојување на националните граници на пазарите во светот.

 

  • Страна: 1  2  3  4

МЕНИ