НАШИ ПАРТНЕРИ

ROTHENBERGER

Image

                        Повеќе од 60 години  ROTHENBERGER е светски лидер во производството и технолошките иновации    кога  станува  збор  за  алати  и  машини  за  термо  и хидро-технички инсталации:  водовод, греење,климатизација, гас,канализација .. Како омилен  партнер на сите професионални корисници ROTHENBERGER нуди комплетно  решение за инсталација на цевководи и нивно одржување. Со повеќе од 5.000 производи развиен од страна на Rothenberger, нуди целосен асортиман на палета "премија",алати и машини,како и технологија која е во согласност со барањата на животната средина

GK GÜNAY.A.S

Image

                        GK GÜNAY.A.S  Kомпанијата е основана во 1974 година,со седиште во Истамбул на површина од 7000 m2  Фабриката ја сочинуваат линии на  производство, топло ковање, и монтажа. Фабриката има модерна работна површина ,додека  реформите на технолошкиот квалитет и задоволството  на клиентите се принципи на  компанија. Производите се користат  и во домашниот како и на меѓународниот  пазар.

RTM

Image

                         Компанијата R.T.M. di Martinelii Pietro S.r.l. е основана во април 1973 година од страна на истоимениот претприемач, кој се уште ja  администрира и се грижи за нејзиниот развој. Од самиот почетокот ,компанија се   стреми кон  производство  на батерии, или  создавање на нови производи или пак  развивање напроекти врз основа на стандарди, спецификации, дизајн и примероци  предложени  од страна на клиентот.Нивното главно производство се однесува на механичка обработка на месинг и производство на славини ,како и малопродажба на било каков вид на спојки за  низок притисок и чешми.

CTC HEATPUMPS

Image

                          

                    CTC е еден од водечките европски производители на производи за греење. Лоцирани се во Småland и заедно со Benton , Turboflame and Osby Parca - дел од Enertech AB, кој продава производи ширум светот.Она што ги карактеризира оваа компанија е следново
-Toa e  првата компанија што нуди котли со топла вода и први кои воведоа пумпи за топлина на воздух/вода.
-Сите производи  се развиваат и произведуваат во шветскиот регион Småland
-Постојано се ажурираат во врска со законите за животната средина и со широка маргина, секогаш придржувајте се до овие закони и регулативи.
-Развивање, производство и продажба на производи кои се безбедни, енергетски ефикасни и пријателски за животната средина, кои исто така можат да бидат исфрлени или рециклирани на безбеден начин.
-Да се ​​користат процеси и работни методи што ги минимизираат сите аспекти на животната средина.
-Квалитет ISO-9001, ISO -14001.

  • Страна: 1  2  3  4

МЕНИ